Program za 2015.

neon_genesis_evangelion_wallpaper-7115

Pozdrav svima!

Idemo dalj… ovaj… nastavljamo :) s programom i u 2015. I dalje se sastajemo u istim prostorijama. Kada dođe do promjene, bit ćete na vrijeme obaviješteni.

 – Izrada TIE fightera – maketarska radionica
Ovaj put zasukat ćemo rukave i složiti jedan TIE fighter. Nažalost, ne pravi nego maketu, ali zabava je svejedno zagarantirana. Radionicu će voditi naš pridruženi član Dragiša.

 – Hrvatska 2050. – okrugli stol
Nakon parlamentranih izbora organizirat ćemo okrugli stol o Hrvatskoj u 2050. Pričat ćemo o uspješnoj i lagodnoj budućnosti Hrvatske… ipak smo SF udruga. :) Okrugli stol vodit će i moderirati Bruno.

 – BSG night – projekcija i igra
Zbog velike koncentracije BSG fanova u našoj udruzi organiziramo BSG night koji se sastoji od projekcije epizode “33” te igranja BSG board gamea (uz obaveznu originalnu BSG zvučnu pozadinu :)).

 – Projekcije i rasprave o filmovim
Nastavljamo s mjesečnim projekcijama SF klasika. Tokom godine ćemo prikazivati SF klasike. Nakon svakog filma standardno rasprava.

Poslije “službenog” dijela programa (koji uvijek počinje u 19h) uvijek je opcija da se odigra neka od naših društvenih igara ili da se prošeta do obližnje pivnice ili nešto slično.

Kontaktirajte nas na: starbasecantina@gmail.com